ჩილის ზეთი:
რამე რკინის კონტეინერში: მეოთხედი ყავის ჭიქა დაღერღილი ჩილი (წითელი წიწაკა), დაფნის ფოთოლი, ნიორი ერთი ორი კბილი, ხმელი ქინძის მარცვლები, პილპილის მარცვლები, ნახევარი კოვზი მარილი, მოხალული სეზამის მარცვალი.
2 ყავის ჭიქა ზეთი უნდა გააცხელო 190 გრადუსამდე თუ საჭმლის თერმომეტრი გაქ, თუ არა ორთქლივით ბოლის რო აუვა ოდნავ მაქამდე.
ცხელ ზეთს ასხავ სპეციების მიქსს და კოვზით ურევ რო არ დაიწვას. დაფნის ფოთოლს და ნიორს ამოიღებ ერთ ორ წუთში.
https://www.youtube.com/watch?v=RayiXik ... x5x_bZrMIoძალიან უხდება ძმრის და სოიოს სოუზის მოსხმა ამასთან ერთად. ჩინურ შავ ძმარს თუ იპოვით ვაბშე პიზდაა.
წიწაკების მიქსი:
დაღერღილი ჩილი, პილპილი, ნიორის ფხვნილი, Curry, მოხალული სეზამის და სელის მარცვალი, გამხმარი ქინძის მარცვალი, შებოლილი პაპრიკა.
სალსას სალათი:
ერთი პამიდორი კუბიკად დაჭრილი, ერთი კბილი ნიორი, ერთი ხახვი, 1 ბულგარული წიწაკა, ცოტა მწარე მწვანე წიწაკა, მწვანილი და მარილი.
ძმარი/ზეთი არ უნდა.
შაურმაში იყო:
მოხარშული ქათმის ფილე, მოხარშული ძროხის ხორცი დაძენძილი და ნიორში და ბულიონში ჩაბასტურმებული, სალსას სალათი, ტორტიას ჩიფსი, ჩილის ზეთი, ძმრის და სოიოს მიქსი, სპეციების მიქსი.