Emulators Den, სოფტი

| მოთამაშის სახელოსნო |
ჩვენი პროექტები , თამაშების მოდები , სათამაშო სოფტის აღწერა , სხვა
User avatar
SLaYeR
Posts: 4290
Contact:

Emulators

Unread post#21 » 27 Apr 2010 01:00

http://jpcsp.org/ აი ესაა ამის საიტი და შეხედე ხოლმე ვერსიებს, psp -ზე 2-3 არსებობდა ვითომ რო უშვებდა თამაშებს მარა ამის გარდა ვერცერთმა ვერ ქნა ნორმალურად და იმედია დახვეწავენ და ნელნელა ყველაფერს გაუშვებს
მივიდეთ, გავესაუბროთ

სადაც არ უნდა გათხარო, ყველგან შეგიძლია გათხარო

User avatar
Slacker
Posts: 245
Contact:

Emulators

Unread post#22 » 02 Jul 2010 02:03

მაინტერესებს:
>>> <--- ამ თამაშს თუ ვითამაშებ ემულატორით
ვინმეს თუ გიცდიათ ან თუ შეგიძლიათ დამეხმაროთ.

CPU: Core 2 Duo E4400 2.0
GPU: 8600 GT 256 :( მარა DDR3ია 128 ბიტიანი xD (ვიცი გადასაგდებია)
RAM: 3 GB
არ გათეთრდების ყორანი, რაც უნდა ხესუს ნავასი.

User avatar
SLaYeR
Posts: 4290
Contact:

Emulators

Unread post#23 » 05 Jul 2010 14:50

წესით უნდა ითამაშო
მივიდეთ, გავესაუბროთ

სადაც არ უნდა გათხარო, ყველგან შეგიძლია გათხარო

User avatar
SLaYeR
Posts: 4290
Contact:

Emulators

Unread post#24 » 26 Aug 2010 16:37

დაემატა Gameboy Advance-ის კიდევე რთი ემულატორი VBA-M, სადაც sound-ები ბევრად გაუმჯობესებულია, ასევე ეკრანის გადიდებისას გამოსახულების ხარისხი არ ფუჭდება
მივიდეთ, გავესაუბროთ

სადაც არ უნდა გათხარო, ყველგან შეგიძლია გათხარო

Newtype
Posts: 118
Contact:

Emulators

Unread post#25 » 28 Nov 2010 23:00

არ შემიძლია ემულატორით თამაში.16-ბიტიანი და 8-ბიტიანი თამაშები არა არის კლავიატურისათვის გაჩენილი.

Newtype
Posts: 118
Contact:

Emulators

Unread post#26 » 20 Jan 2011 13:41

Arcade აპარატების ემულატორი

ჟეტონის ან 50-თეთრიანის ჩაგდებას გთხოვს?

User avatar
SLaYeR
Posts: 4290
Contact:

Emulators

Unread post#27 » 20 Jan 2011 14:23

კი 5-იანს დააწვები და აგდებს, ოღOნდ ეხლა შეცვლას ვაპირებ მაგ ემულატორის, წავშალე და ახლიდან უდნა ავტვირთო, ხოდა alldrives ატრაკებს და 2-3 დღეში მოვაგვარებ მაგ საქმეს
მივიდეთ, გავესაუბროთ

სადაც არ უნდა გათხარო, ყველგან შეგიძლია გათხარო

Riddick
Posts: 8594
Contact:

Emulators

Unread post#28 » 21 Jun 2011 05:13

აუ wii ემულატორმა დაგლიჯა რა. ნაღდათ ღირს მაგის ჯოისტიკის დათრევა + გადამყვანი და მაგრად გაისწორებს კაცი.
https://www.youtube.com/watch?v=5Ttxso_Aedg

User avatar
SLaYeR
Posts: 4290
Contact:

Emulators

Unread post#29 » 21 Jun 2011 16:25

35 ლარი გიჯდება დაახლოებით )))
მივიდეთ, გავესაუბროთ

სადაც არ უნდა გათხარო, ყველგან შეგიძლია გათხარო

User avatar
Alucard
Posts: 470
Contact:

Emulators

Unread post#30 » 21 Jun 2011 21:58

საერთოდ დიდი TV თუ გაქვს ლეპტოპიც თუ გაქვს, ლეპტოპის გადამყვანს დაითრევ, TV-ში შეაერთებ, ემულატორს გაუშვებ და ითამაშებ მე PS1-ის თამაშებს ვთამაშობდი დიდ ტვ-ზე მასე.

User avatar
SLaYeR
Posts: 4290
Contact:

Emulators

Unread post#31 » 21 Jun 2011 22:39

2 ლარი ეღირება ეგ გადამყვანი, მოყვება ხოლმე ძირითადად motherboard-ებს, ლეპტოპიც არაა საჭირო, მონიტორის მაგივრად დაიყენებ დიდ ტელევიზორს ^^
მივიდეთ, გავესაუბროთ

სადაც არ უნდა გათხარო, ყველგან შეგიძლია გათხარო

User avatar
SLaYeR
Posts: 4290
Contact:

Emulators

Unread post#32 » 22 Jul 2011 08:34

დაემატა კიდევ ერთი Nintendo DS ემულატორი DeSmuME, No$GBA-სგან განსხვავებით ცოტა გრაფიკული პრობლემები აქვს მაგრამ უფრო ადვილი მოსახმარია და Save State ფუნქცია გამართულად მუშაობს, გადმოწერთ, ჩატვირთავთ DS თამაშს და ითამაშებთ, კონტროლიც ძალიან ადვილად ყენდება Option-იდან, სტილუსის ფუნქციას ისევე როგორც No$GBA-ში მაუსი ასრულებს

პირველი პოსტი შელამაზდა და ემულატორებს ცოტა ინფოს მიეწერა, ნინტენდოს ემულატორის ლინკი შეიცვალა უკეთესი ემულატორების ლინკებით
მივიდეთ, გავესაუბროთ

სადაც არ უნდა გათხარო, ყველგან შეგიძლია გათხარო

Riddick
Posts: 8594
Contact:

Emulators

Unread post#33 » 22 Jul 2011 10:31

Nintendo DS ემულატორი ძალიან საინტერესო შემოთავაზებაა
ძალიან ბევრი თამაშია უკვე ამ კონსოლის ბიბლიოთეკაში
p.s. მომეწონა თემის ახალი გაფორმება
https://www.youtube.com/watch?v=5Ttxso_Aedg

User avatar
SLaYeR
Posts: 4290
Contact:

Emulators

Unread post#34 » 23 Jul 2011 18:16

ეგ ემული აქამდეც დავდე, ეხლა მეორე დავამატე
მივიდეთ, გავესაუბროთ

სადაც არ უნდა გათხარო, ყველგან შეგიძლია გათხარო

User avatar
Ripster
Posts: 1443
Contact:

Emulators

Unread post#35 » 01 Oct 2011 02:41

გადმოვწერე PS1 ს ემულატორი
ახლა ვიწერ პირველ Silent Hillს
ხვალ ძმაკაცს დავუძახებ და ალბათ მთელი ღამე ამას გადავაკვდები :D

რა მაინტერესებს და სეივების პონტში რა ხდება ამ ემულატორებში?
ინახავს ხო თამაშს ჩვეულებრივად?
ხო არ გამაწვალებს?
You'd better do something about that cough

User avatar
SLaYeR
Posts: 4290
Contact:

Emulators

Unread post#36 » 01 Oct 2011 10:27

არა არ გაგაწვალებს, თუ მოგინდება იქ დაასეივებ სადაც გინდა თითონ ემულატორის save state ფუნქციით, F1 და F3 არის მგონი save და load
მივიდეთ, გავესაუბროთ

სადაც არ უნდა გათხარო, ყველგან შეგიძლია გათხარო

User avatar
Ripster
Posts: 1443
Contact:

Emulators

Unread post#37 » 01 Oct 2011 14:09

ვა ეგ ვაბშე ასწორებს

გადმოვწერე უკვე ყველაფერი
ახლა დავტესტავ და რამე კითხვა თუ მექნება დავპოსტავ

აზრზე არ ვარ ამ ემულატორების :D
You'd better do something about that cough

User avatar
SLaYeR
Posts: 4290
Contact:

Emulators

Unread post#38 » 01 Oct 2011 14:16

ვიდეო კონფიგურაციაა მთავარი, სქრინები დევს თითონ ფოლდერში, დანარჩენი ადვილია, კონტროლერს დააყენებ და თამაშს გაუშვებ ^^

p.s. ახალ rar-ად დავამატე კონფიგურაციის სქრინები
მივიდეთ, გავესაუბროთ

სადაც არ უნდა გათხარო, ყველგან შეგიძლია გათხარო

User avatar
Ripster
Posts: 1443
Contact:

Emulators

Unread post#39 » 01 Oct 2011 14:49

გადმოვწერე ეგ სქრინები
და ვიჩალიჩე ეგრე როგორც მანდ გაქვს
გაცილებით უკეთესი გრაფიკა აქვს ახლა თამაშს
აუ რა მაგარი რაღაცაა
საერთოდ არ ვაქცევ გრაფიკას ყურადღებას მაგარი ჩამთრევია :D
უბრალოდ ეს კომბატია ძალიან რთული :|
როგორ ვთამაშობდი ამას ბავშვობაში ნეტავ :|
You'd better do something about that cough

User avatar
Tom Clancy
Posts: 1517
Contact:

Emulators

Unread post#40 » 01 Oct 2011 23:13

დღეს ისეთ ხასიათზე დავდექი, ღამე უნდა გავათენო SNES, SEGA და PS თამაშების თამაშში.
I'm alaverdi to you, brother.

Return to “Workshop”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests