Emulators Den, {General Topic}

General Topics / Lists / Questions / Polls / V.S. /
User avatar
SLaYeR
Posts: 3816
Contact:

Emulators

Unread post#21 » 27 Apr 2010 01:00

http://jpcsp.org/ აი ესაა ამის საიტი და შეხედე ხოლმე ვერსიებს, psp -ზე 2-3 არსებობდა ვითომ რო უშვებდა თამაშებს მარა ამის გარდა ვერცერთმა ვერ ქნა ნორმალურად და იმედია დახვეწავენ და ნელნელა ყველაფერს გაუშვებს
მივიდეთ, გავესაუბროთ

User avatar
Slacker
Posts: 243
Contact:

Emulators

Unread post#22 » 02 Jul 2010 02:03

მაინტერესებს:
>>> <--- ამ თამაშს თუ ვითამაშებ ემულატორით
ვინმეს თუ გიცდიათ ან თუ შეგიძლიათ დამეხმაროთ.

CPU: Core 2 Duo E4400 2.0
GPU: 8600 GT 256 :( მარა DDR3ია 128 ბიტიანი xD (ვიცი გადასაგდებია)
RAM: 3 GB
არ გათეთრდების ყორანი, რაც უნდა ხესუს ნავასი

User avatar
SLaYeR
Posts: 3816
Contact:

Emulators

Unread post#23 » 05 Jul 2010 14:50

წესით უნდა ითამაშო
მივიდეთ, გავესაუბროთ

User avatar
SLaYeR
Posts: 3816
Contact:

Emulators

Unread post#24 » 26 Aug 2010 16:37

დაემატა Gameboy Advance-ის კიდევე რთი ემულატორი VBA-M, სადაც sound-ები ბევრად გაუმჯობესებულია, ასევე ეკრანის გადიდებისას გამოსახულების ხარისხი არ ფუჭდება
მივიდეთ, გავესაუბროთ

Newtype
Posts: 118
Contact:

Emulators

Unread post#25 » 28 Nov 2010 23:00

არ შემიძლია ემულატორით თამაში.16-ბიტიანი და 8-ბიტიანი თამაშები არა არის კლავიატურისათვის გაჩენილი.

Newtype
Posts: 118
Contact:

Emulators

Unread post#26 » 20 Jan 2011 13:41

Arcade აპარატების ემულატორი

ჟეტონის ან 50-თეთრიანის ჩაგდებას გთხოვს?

User avatar
SLaYeR
Posts: 3816
Contact:

Emulators

Unread post#27 » 20 Jan 2011 14:23

კი 5-იანს დააწვები და აგდებს, ოღOნდ ეხლა შეცვლას ვაპირებ მაგ ემულატორის, წავშალე და ახლიდან უდნა ავტვირთო, ხოდა alldrives ატრაკებს და 2-3 დღეში მოვაგვარებ მაგ საქმეს
მივიდეთ, გავესაუბროთ

User avatar
Riddick
Posts: 7718
Contact:

Emulators

Unread post#28 » 21 Jun 2011 05:13

აუ wii ემულატორმა დაგლიჯა რა. ნაღდათ ღირს მაგის ჯოისტიკის დათრევა + გადამყვანი და მაგრად გაისწორებს კაცი.
კვაზი-mode

User avatar
SLaYeR
Posts: 3816
Contact:

Emulators

Unread post#29 » 21 Jun 2011 16:25

35 ლარი გიჯდება დაახლოებით )))
მივიდეთ, გავესაუბროთ

User avatar
Alucard
Posts: 471
Contact:

Emulators

Unread post#30 » 21 Jun 2011 21:58

საერთოდ დიდი TV თუ გაქვს ლეპტოპიც თუ გაქვს, ლეპტოპის გადამყვანს დაითრევ, TV-ში შეაერთებ, ემულატორს გაუშვებ და ითამაშებ მე PS1-ის თამაშებს ვთამაშობდი დიდ ტვ-ზე მასე.

User avatar
SLaYeR
Posts: 3816
Contact:

Emulators

Unread post#31 » 21 Jun 2011 22:39

2 ლარი ეღირება ეგ გადამყვანი, მოყვება ხოლმე ძირითადად motherboard-ებს, ლეპტოპიც არაა საჭირო, მონიტორის მაგივრად დაიყენებ დიდ ტელევიზორს ^^
მივიდეთ, გავესაუბროთ

User avatar
SLaYeR
Posts: 3816
Contact:

Emulators

Unread post#32 » 22 Jul 2011 08:34

დაემატა კიდევ ერთი Nintendo DS ემულატორი DeSmuME, No$GBA-სგან განსხვავებით ცოტა გრაფიკული პრობლემები აქვს მაგრამ უფრო ადვილი მოსახმარია და Save State ფუნქცია გამართულად მუშაობს, გადმოწერთ, ჩატვირთავთ DS თამაშს და ითამაშებთ, კონტროლიც ძალიან ადვილად ყენდება Option-იდან, სტილუსის ფუნქციას ისევე როგორც No$GBA-ში მაუსი ასრულებს

პირველი პოსტი შელამაზდა და ემულატორებს ცოტა ინფოს მიეწერა, ნინტენდოს ემულატორის ლინკი შეიცვალა უკეთესი ემულატორების ლინკებით
მივიდეთ, გავესაუბროთ

User avatar
Riddick
Posts: 7718
Contact:

Emulators

Unread post#33 » 22 Jul 2011 10:31

Nintendo DS ემულატორი ძალიან საინტერესო შემოთავაზებაა
ძალიან ბევრი თამაშია უკვე ამ კონსოლის ბიბლიოთეკაში
p.s. მომეწონა თემის ახალი გაფორმება
კვაზი-mode

User avatar
SLaYeR
Posts: 3816
Contact:

Emulators

Unread post#34 » 23 Jul 2011 18:16

ეგ ემული აქამდეც დავდე, ეხლა მეორე დავამატე
მივიდეთ, გავესაუბროთ

User avatar
Ripster
Posts: 1334
Contact:

Emulators

Unread post#35 » 01 Oct 2011 02:41

გადმოვწერე PS1 ს ემულატორი
ახლა ვიწერ პირველ Silent Hillს
ხვალ ძმაკაცს დავუძახებ და ალბათ მთელი ღამე ამას გადავაკვდები :D

რა მაინტერესებს და სეივების პონტში რა ხდება ამ ემულატორებში?
ინახავს ხო თამაშს ჩვეულებრივად?
ხო არ გამაწვალებს?
You'd better do something about that cough

User avatar
SLaYeR
Posts: 3816
Contact:

Emulators

Unread post#36 » 01 Oct 2011 10:27

არა არ გაგაწვალებს, თუ მოგინდება იქ დაასეივებ სადაც გინდა თითონ ემულატორის save state ფუნქციით, F1 და F3 არის მგონი save და load
მივიდეთ, გავესაუბროთ

User avatar
Ripster
Posts: 1334
Contact:

Emulators

Unread post#37 » 01 Oct 2011 14:09

ვა ეგ ვაბშე ასწორებს

გადმოვწერე უკვე ყველაფერი
ახლა დავტესტავ და რამე კითხვა თუ მექნება დავპოსტავ

აზრზე არ ვარ ამ ემულატორების :D
You'd better do something about that cough

User avatar
SLaYeR
Posts: 3816
Contact:

Emulators

Unread post#38 » 01 Oct 2011 14:16

ვიდეო კონფიგურაციაა მთავარი, სქრინები დევს თითონ ფოლდერში, დანარჩენი ადვილია, კონტროლერს დააყენებ და თამაშს გაუშვებ ^^

p.s. ახალ rar-ად დავამატე კონფიგურაციის სქრინები
მივიდეთ, გავესაუბროთ

User avatar
Ripster
Posts: 1334
Contact:

Emulators

Unread post#39 » 01 Oct 2011 14:49

გადმოვწერე ეგ სქრინები
და ვიჩალიჩე ეგრე როგორც მანდ გაქვს
გაცილებით უკეთესი გრაფიკა აქვს ახლა თამაშს
აუ რა მაგარი რაღაცაა
საერთოდ არ ვაქცევ გრაფიკას ყურადღებას მაგარი ჩამთრევია :D
უბრალოდ ეს კომბატია ძალიან რთული :|
როგორ ვთამაშობდი ამას ბავშვობაში ნეტავ :|
You'd better do something about that cough

User avatar
Tom Clancy
Posts: 1473
Contact:

Emulators

Unread post#40 » 01 Oct 2011 23:13

დღეს ისეთ ხასიათზე დავდექი, ღამე უნდა გავათენო SNES, SEGA და PS თამაშების თამაშში.

Return to “Gamer”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests

cron